بیماری پروانه ای ایران - An Overview
بیماری پروانه ای ایران - An Overview
Blog Article
برای کودکان بزرگتر مبتلا به پوست پروانه ای، میتوان از مواد غذایی مغذی و نرم که بلع آنها راحت است مانند سوپ سبزیجات و اسموتی میوه استفاده کرد و غذاهای جامد را با شیر یا آب گوشت به شکل پوره در آورد.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
اشکال خفیف بیماری پروانه ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. برای درمان علائم آن به متخصص پوست مراجعه کنید. در بخش نوبتدهی سایت دکترتو امکان دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک پوست و مو وجود دارد.
مصاحبه با : دکتر غلامرضا زمانی (متخصص جراحی و لاپاروسکوپی)
پایین آوردن سریع تب بزرگسالان و کودکان بدون دارو در خانه
علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل میشود.
مراقبت از تاولها: پزشک در رابطه با چگونگی مراقبت صحیح از تاولها و نحوه پیشگیری از موارد جدید به بیماران توصیههایی میکند.
خیساندن بانداژ زخم به شل شدنش و به کاهش درد باندها کمک details می کند. با آب ولرم بشویید.
با این روش، یک نمونه کوچک از پوست آسیب دیده برداشته می شود و با میکروسکوپ بررسی می شود و نور منعکس شده برای تشخیص لایه با پوست درگیر تابیده می شود.
تاولهای پوستی از رایجترین نشانههای بیماری پروانهای میباشند که این تاولها همراه با خارش و خونریزی بوده و منجر به عفونت میگردند. بیماری پروانهای موجب به وجود آمدن زخمهایی میگردد که منجر به انقباضات مفصلی و ناهنجاریهای زیبا شناختی در اندامهای گوناگون بدن همچون پا و دست خواهند گردید.
در ادامه روشهای درمانی این بیماری را بیشتر توضیح خواهیم داد:
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
پوست تاول زده در مقابل عفونت باکتریایی به شدت آسیب پذیر میباشد.
نوع شدید بیماری پروانه ای،نوع اتصالی است که از همان زمان تولد شروع میشود. نوزادان در این نوع بیماری دچار تاولهای مزمن و زخم در تارهای صوتیشان میشوند، به همین علت صدای گریه آنها عجیب و خشن میشود.